Meny Stäng

Tänk på detta när du köper kuddar och dynor till din solsäng

En solsäng blir betydligt mysigare och bekvämare av bra kuddar och dynor, det inser nog väldigt många. Men vad många däremot har sämre koll på är hur man ska välja de kuddar och dynor som man lägger i solsängen. Därför kommer här en kort guide till detta:

>> Klicka här för att se hela sortimentet av Solsängar

100-24-74978_1Välj material efter användningsområde

Ligger du ofta i solsängen och solar, insmord i massvis med olika krämer, oljor och så vidare? Då är det förmodligen bäst med kuddar och dynor som inte får fläckar så lätt och t.ex. kan torkas av, för att du enklare ska kunna hålla kuddarna och dynorna fräscha.

Används solsängen väldigt ofta är det även bra med ett så hållbart material som möjligt, så att du slipper hålla på och byta ut dina kuddar och dynor allt för ofta. Det samma gäller om du bor i ett område där vädret kan vara tufft, även under sommaren, och inte vill hålla på och bära in kuddarna och dynorna hela tiden.

Materialet är med andra ord av yttersta vikt i sammanhanget, av flera olika anledningar. Vill du ha ett riktigt bra material på kuddarna och/eller dynorna, kan det även vara så att lågprisalternativen måste väljas bort, och detta är det i så fall givetvis bra att vara medveten om i så god tid som möjligt.

Fundera på var du kommer att förvara kuddarna och dynorna

Detta kan nämligen olika kuddar och dynor olika lämpliga, så att välja ut en förvaringsmöbel eller förvaringsplats i förväg för ändamålet är att rekommendera.

Provsitt eller provligg gärna kuddarna och dynorna om du har möjlighet till det

Denna möjlighet finns inte alltid, men går det, bör man alltid göra detta. Hur ska du annars veta om dessa kuddar och dynor är bekväma eller inte?